Nieuwsberichten
21

peter baasBijzonder trots zijn wij op onze hoofdtrainer Peter Baas die afgelopen zondag zijn 6e dan in ontvangst mocht nemen. Er zijn weinig mensen in Nederland die zo hoog gegradueerd zijn. Van de bijna 60.000 leden die Judo Bond Nederland telt zijn er op dit moment maar 49 met de 6e dan.

Voor mensen die het niet weten; als je examen doet voor de zwarte band, dan doe je examen voor de 1e dan. Tot en met de 5e dan blijf je een zwarte band houden maar als je slaagt voor de 6e dan mag je een andere band om namelijk een rood-wit geblokte.

Wij van Judoschool Assen feliciteren Peter van harte met deze prestatie en zijn blij dat hij onze trainer is.

 

Judo Noord Nederland wilde het volgende kwijt

Op zondag 20 november werd Peter Baas gepromoveerd tot 6e dan op basis van zijn inzet en betekenis voor het judo. Peter is bij velen een bekend gezicht. Naast natuurlijk bij de leden van de club waar hij de trainingen geeft, is Peter ook een bekende in het gehele district Noord Nederland. Hij is dan ook geregeld langs de mat te zien als coach. Verder is hij district wedstrijd trainer geweest, zit in de DWOC en de DGCJ, en is een van de Kata techniek trainers. Altijd is hij even enthousiast om jou iets te leren. Tijdens de uitreiking van de erepromotie kreeg Roel van Alff een paar minuten de tijd om het woord tot Peter te richten. Roel had een paar woorden op papier gezet en na deze lovende worden mocht Peter zijn 6e Dan in ontvangst nemen. Een welverdiende promotie voor een gewaardeerd lid van ons district.

Wij feliciteren Peter van harte met deze mijlpaal en wensen hem nog veel plezier in de judosport toe.

Districtsbestuur NN

Geplaatst in Categorie: Algemeen
RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

marlies poortinga
# marlies poortinga
maandag 21 november 2016 22:08
Top gedaan Peter!! Gefeliciteerd
Johan Brockbernd
# Johan Brockbernd
donderdag 8 december 2016 09:06
Super Peter. Gefeliciteerd met deze super prestatie.
Familie Brockbernd

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Meest bekeken