Nieuwsberichten
13

Verslag judo opstap toernooi te Roden, 11-11-17

 

Afgelopen zaterdag 11 November  ’17 heeft Judoschool Assen met maar liefst 16 judoka’s deelgenomen aan het judo opstap toernooi te Roden. Dit toernooi is bedoeld voor beginnende judoka’s die geen en/of weinig wedstrijdervaring hebben. Middels dit laagdrempelig toernooi waarbij ouders dicht op de mat zaten, leren de kinderen de kneepjes van het wedstrijdjudo.

 

In blok 1 deden de volgende judoka’s mee:

Joris Groote, Arvin Lammers, Sven Waaldenbos, Beau Doedens, Nienke van der Veen, Quinn Dijkstra, Levi Dijkstra, Keano Kuiling en Thijs Groenhof. Allen hebben goed gestreden en iedereen heeft ook een medaille in ontvangst mogen nemen. De medailleverdeling was als volgt: Keano 1ste, Sven 3de en de andere judoka’s allen een gedeeld 4de plek.

 

In het 2de blok moesten de volgende judoka’s aan de bak:

Milan Hanekamp, Sem Janssen en Tim Mossel. Ook in dit blok werd er hard gevochten en hebben de judoka’s goed hun best gedaan en waren de coaches erg tevreden. Sem mocht een 1ste prijs in ontvangst nemen, Milan en Tim werden beide gedeeld 4de

 

In het laatste blok mochten Steijn Schipper, Faya Knol en Alan Artamonov nog strijden om een plek op het podium. Ook dit blok hebben wij  weer genoten van de inzet van “onze” judoka’s. Alan heeft de 2de prijs gewonnen en Steijn en Faya beide gedeeld 4de.

 

 

Mvg. Johan Baas & Fred van der Velde

 

Geplaatst in Categorie: Toernooien
RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Meest bekeken