Nieuwsberichten
15

Verslag van een zeer geslaagd ouder-kindtoernooi, 15 september 2018.

 

Hebben jullie wel eens fanatieke ouders meegemaakt? Nou, deze zaterdag waren er een heleboel in Assen, in de Boomgaard.

Er waren 16 koppels, waaronder ook gasten uit Diever, judovereniging Jigotai, aan het strijden om de eer, om de prijzen. Maar daar ging het natuurlijk niet om. Het ging om het plezier. En dat was er zeker weten! Zweten, hijgen, puffen, alles kwam vandaag voorbij.

De kinderen begonnen met randori ne waza, grondgevecht (ruggen tegen elkaar). Daarna de ouders tegen elkaar met het pakken van een slip achter uit de band en als laatste onderdeel het paard-ruiterspel waarbij je elkaar van het paard af moest zien te krijgen.

Compliment voor de judoka's, hun meestrijdende ouders en de aanmoedigers, die veilig vanaf de kant hun partners en kinderen aan het aanmoedigen waren.

Dankzij onze sponsoren: Galerie Wildevuur, (kinder)Fysiotherapie Vaes en Recratief (geen spelfout) makelaardij Mulder waren wij in staat om voor zowel ouder als kind een mooie prijs te verzorgen. 

Medailles met JSA-logo voor de één, een mooie bidon met JSA-logo voor de ander. Zelf thuis uitvechten wie wat mag houden....

Ouders: wanneer je dit spelletje nou leuk vond, er is ook seniorenjudo.

 

Ik heb al heel wat complimenten gekregen, die ik graag deel met mijn mede-organisatoren. Dank jullie wel voor al het werk.

Dan komen nu de uitslagen:

Een 1e prijs was er voor: Matthijs en Ruben, Lars en Richard, Matthijs en Hans, Ruben en Arnoud en Shannon en  Wendy. Gefeliciteerd!

Een 2e prijs was er voor: Julian en Chris, Olivier en Joris, Alan en Victoria, Lianne en Björn en Quinn en Cindy.

De 3e prijs was voor: Bente en Ineke, Gundor en Alom, Doron en Lina, Stijn en Henriëtte, Joris en Daniël en Levi en Celine.

 

Dank jullie allemaal voor jullie inzet. Jullie zijn allemaal kampioenen!

 

Zonder vrijwilligers lukt het allemaal niet, dus ook jullie super bedankt, Ryanne, Rachel, Carmen, Yvonne (voor het ophangen van de banners) en Cathy.

Foto's komen zsm op de site.

Johan

Geplaatst in Categorie: Toernooien
RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Meest bekeken