Nieuwsberichten
02
Vandaag was het toernooi van Borger.

In het eerste blok waren het Emma en Imran die mochten strijden om een podium plek. Emma begon de dag goed. Ze maakte een mooie wazari, probeer toen nog een houdgreep alleen draaide haar tegenstander zich eruit. Even later kreeg ze haar tegenstander dan toch in een houdgreep, die wist ze vast te houden waardoor ze de wedstrijd wist te winnen. De andere tegenstanders van Emma waren nog net een maatje te groot. Ze werd een beetje overvallen door de snelheid waarmee de tegenstanders naar haar toe kwamen. Een 4e plaats voor Emma. 

Imran had een goede dag vandaag. De eerste wedstrijd wist hij veel aanvallen te maken Maar kwam niet tot scoren. Omdat Imran actief was wist hij de scheidsrechter te overtuigen van de winst. De andere wedstrijden liet Imran veel aanvallen zien en wist de wedstrijden te winnen en mocht door naar de finale poule. In die poule heeft Imran 1 wedstrijd verloren. Zijn tegenstanders hebben ook allemaal 1 verloren. Dus gelijke stand. Omdat er dan gekeken wordt naar de punten en Imran de minste punten had is hij knap 3e geworden. 


Het volgende blok was het de beurt aan Damian, Kris en Thijs. Damian had het zwaar, de eerste wedstrijd werd hij tot 2 keer toe overgenomen op de zelfde manier. Vervelend, maar wel een goede les voor de volgende keer. Helaas wist Damian de 2e wedstrijd ook niet te winnen maar de 3e wedstrijd wist Damian wel naar zich toe te trekken en uiteindelijk te winnen. Zo zie je maar weer, geef nooit op. Een mooie 3e plaats. 

Kris had het ook moeilijk in het begin. De aanvallen kwamen veel van de tegenstander waardoor er ook punten werden gescoord en kris verloor. De 3e wedstrijd van Kris maakte hij een keurige heupworp, Kris vergat alleen de arm aan te trekken  waardoor de tegenstander niet op zijn rug kwam maar op zijn buik. Door goed doorgaan op de grond wist Kris een houdgreep te maken en te winnen. Ook een 4e plaats voor Kris. 

Dan Thijs, hij maakte keurige punten en wist de wedstrijden te winnen. De laatste wedstrijd verloor Thijs. Hierdoor kwamen 3 deelnemers op gelijke hoogte. Loting, Thijs had het geluk aan zijn zijde en mocht om de 1e en 2e plek strijden. En dit deed hij, door te variëren met worpen wist Thijs te winnen met 2 keer een wazari. Een knappe 1e plaats voor Thijs. 


Dan Shannon in het laatste blok. Shannon heeft een tijdje niet gejudood en wedstrijden gedaan door ziekte. Dan moet je er altijd even weer inkomen. Ze begon goed, wist met een mooie wazari een punt te scoren en met een mooie houdgreep het af te maken. De andere wedstrijden waren vandaag toch iets te hoog gegrepen. Tijdens een wedstrijd belandde shannon tot 2 maal toe op haar billen, de scheidsrechter gaf hier tot 2 maal toe een wazari voor waar de meningen zeker over verdeeld waren.  Helaas verloor ze hierdoor wel. Je hebt gevochten voor wat je waard was en als je zo door gaat komt er een tijd dat je de dames wel verslaat en dat kun je zeker! 

RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Meest bekeken