Bericht mbt tot contributie

Beste Leden,

Met de laatste berichten over de Corona-crisis lijken we elkaar nog een tijdje te moeten missen. De lessen mogen in ieder geval tot 1 juni niet doorgaan. Als bestuur bereiken ons vanuit enkele leden vragen over hoe we met de contributie omgaan. Vooralsnog lopen de kosten van de Judoschool, zoals zaalhuur en trainerssalarissen, door. We zijn achter de schermen hard bezig om dat terug te krijgen, echter op dit moment is daar nog geen duidelijkheid over. Het stopzetten van de contributie-inning zou betekenen dat de club de deuren zou moeten sluiten, en dat willen we natuurlijk voorkomen.

We vragen om jullie begrip voor deze situatie. Als het lukt om de kosten terug te krijgen, dan gaat die in welke vorm dan ook terug naar de leden. Of dit een gezamenlijke activiteit is, terugbetaling, etc, kunnen we nu nog niet zeggen. Daar gaan we zeker ook jullie mening en ideeën in betrekken. Hoofdzaak voor nu is dat we allemaal gezond door de crisis heen komen, en samen de club overeind houden.

Mochten er nog vragen zijn, bel of mail ons gerust.

Met vriendelijke groet,

Bestuur JudoSchool Assen