Flashmob

Vandaag was het de dag van de flashmob. We hebben met elkaar afgesproken bij de boomgaard om daar instructies te krijgen over hoe de dag eruit zou zien. Op het moment dat je met judo buiten iets organiseert is het altijd prettig als het dan droog is. Maar zoals iedereen heeft kunnen zien kwamen er aardig wat regenbuien uit de lucht vallen. Na dat we even hebben gewacht werd het minder en zijn we vertrokken naar de Kloosterveste. Omdat het toen weer regende hebben we de flashmob eerst gehouden in de parkeergarage. Vele mensen liepen langs en we trokken de aandacht. Na de eerste flashmob zijn we toen het droog was toch nog naar buiten gegaan en hebben we opnieuw de flashmob gedaan. Iedereen kwam vanuit verschillende hoeken aanlopen in uchi komi vorm en we trokken ook daar trokken we weer veel bekijks. We hebben het publiek veel kunnen laten zien van judo. Het staande gedeelte, op de grond wat technieken en ook nog wat wedstrijdjes. We hadden niet alleen winkelend publiek, maar zelfs de medewerkers van de winkels kwamen kijken en van omliggende woningen keken mensen uit de ramen. Daarna zijn wij vertrokken naar Baggelhuizen, ook daar hebben we dezelfde flashmob gedaan. Al met al was het een geslaagde flashmob met veel plubliek. De deelnemers waren enthousiast en dat straalde ook uit naar de rest van de mensen.
Heb jij nou zelf in het publiek gestaan en denk je dat judoën wil ik wel een keer proberen. Je bent van harte welkom voor een proefles.
Verdere informatie kun je vinden op onze website www.judoschoolassen.nl.