aangepaste corona maatregelen 13-10

Beste leden, helaas zijn wij wederom genoodzaakt om een aantal maatregelen door te voeren die ons door de overheid zijn opgelegd, voor ons als bestuur en trainers is de persconferentie van 13 oktober reden voor de volgende maatregelen.

voor 18 jaar en ouder is contactsport op dit moment helaas niet langer toegestaan. Daarom zullen op de dinsdagen het laatste uur (20:30-21:30) en op de vrijdagen het laatste uur (19:30-20:30) de judoles komen te vervallen, er wordt op dit moment gekeken of we op deze uren een alternatief kunnen bieden. (hierover later meer).

De katatraining op vrijdag gaat wel door maar ook daar is de beperking voor 18 jaar en ouder van toepassing, judoka van 18 jaar en ouder zijn dus helaas ook daar niet welkom.

Verder vragen we iedereen nogmaals om onze spelregels goed door te nemen en ook daar aan te houden. Zo kunnen ook jullie als leden ervoor zorgen dat we deels kunnen blijven judoën.

We hopen wederom om jullie begrip en medewerking.

SPELREGELS

Met ingang van 1 Juli zijn er voor en tijdens en na de judolessen een aantal aanvullende “spelregels” van kracht.

  • De ingang van de Dojo is de “normale” ingang, als uitgang gebruiken we de nooduitgang. Houdt je aan de looproute!
  • Judoka van 18 jaar en ouder zijn voorlopig niet welkom bij de training.
  • De kleedruimtes blijven voor, tijdens en na de trainingen afgesloten, dit betekent dat judoka’s in pak naar de training komen, en na afloop niet kunnen douchen.
  • De toiletten kunnen op eigen risico gebruikt worden.
  • Als je koorts hebt, grieperig, of verkouden bent blijf je thuis.
  • Toeschouwers/ouders/verzorgers of overige familieleden zijn tijdens de training niet welkom.
  • De trainingstijden zijn aangepast om de mat tussen de trainingen schoon te maken. Kijk voor de actuele tijden op judoschoolassen.nl
  • De trainers hebben het recht om bij twijfel over de gezondheid van een judoka deze uit de les te verwijderen, en een toegangsverbod voor 14 dagen op te leggen.
  • De trainers hebben het recht om bij misdragingen of het niet houden aan deze spelregels de judoka uit de les te verwijderen, en een toegangsverbod voor 14 dagen op te leggen.

Deze spelregels hebben wij als bestuur en trainers opgesteld om de judolessen op een zo veilige, en prettige manier voor de judoka’s en trainers te laten verlopen.

Wij willen iedereen bedanken voor het begrip in de afgelopen en aankomende periode, hiermee maken we het samen mogelijk om weer te kunnen gaan trainen.

MVG bestuur en trainers JudoSchool Assen