Compensatie regeling

Beste judoka, ouder,                                                                                                                

Eind 2020 hebben we voor de eerste lockdownperiode onze leden grotendeels gecompenseerd, en we hebben toen toegezegd dat we ook voor volgende lockdowns ons best zouden doen om onze leden zoveel mogelijk te compenseren. Helaas hebben we van 19 december 2020 tot 6 april 2021 de deuren weer moeten sluiten. Wederom hebben we als bestuur ons best gedaan om zoveel mogelijk kosten te beperken en te zoeken naar steunmogelijkheden. En ook nu is dat weer gelukt! Het heeft even geduurd voordat we voor alle compensatieregelingen waar we ons voor opgegeven hadden, ook duidelijkheid kregen. Uiteindelijk komen we erop uit dat van de 3 maanden dat de Judoschool dicht is geweest (de vakanties die in de periode vielen eraf gerekend) we onze leden 2 maanden kunnen compenseren.

 De compensatieregeling geldt voor iedereen die op 19 december 2020 lid was van JudoSchool Assen en dat op tot op heden nog steeds is. We willen onze leden wederom 3 opties geven ter compensatie. Ieder lid mag zelf kiezen welke optie hij of zij kiest.

  1. Je kiest ervoor om 2 maanden van de betaalde contributie in de lockdown terug te laten storten op de rekening waar de contributie ook van betaald werd.
  2. Je krijgt een tegoed in de webshop van JudoSchool Assen ter waarde van 2 maanden contributie. Dit kun je besteden aan een nieuw pak, of andere JSA-artikelen. Het tegoed blijft een jaar geldig.
  3. Je kiest ervoor om de compensatie niet te ontvangen, en steunt daarmee de club.

Iedereen die in aanmerking komt krijgt in de week van 23 t/m 27 mei een brief mee op de training waarna je je keuze kenbaar kan maken.

Vanzelfsprekend hopen we dat dit de laatste keer is geweest dat we van jullie flexibiliteit en doorzettingsvermogen gebruik hebben moeten maken.

P.s. we willen in juni weer een Algemene Ledenvergadering houden, waar alle leden van de club van harte welkom zijn. Hou de site en de socials in de gaten voor de aankondiging.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur,

JudoSchool Assen.

Delen ? Ja, graag !