Vrijwilligers TT

Beste leden en ouders,

De TT staat weer voor de deur. Wat jullie misschien niet wisten, is dat de TT grotendeels op vrijwilligers draait. En dat is dit jaar een van de grootste uitdagingen. Daarom zijn wij als vereniging benaderd met de vraag of we voor de TT-zondag een aantal verkeersregelaars kunnen leveren. Je moet wel vroeg op, om 4:30 beginnen de werkzaamheden. Dus flink feesten in de Nacht van Assen zit er dan niet in. Maar het levert de vereniging wel flink wat op! (en je kan ook op donderdag of vrijdag de stad in, toch?)

Heb je zin om het grootste sportevenement van Nederland ook eens vanaf een andere kant mee te maken, geef je dan op via info@judoschoolassen.nl. Minimumleeftijd is 17 jaar. De organisatie zorgt voor drinken en een lunchpakket, en de verzekering is ook geregeld.

Met vriendelijke groet,

Bestuur JudoSchool Assen

Mvg Albertjan Kuiper

JudoSchool Assen

Delen ? Ja, graag !