start seizoen 2022/2023

Het judo seizoen staat na een heerlijke vakantie weer op het punt van beginnen. Nog 1 week en dan mogen we de mat weer op.

We hopen dat jullie allen een fijne vakantie hebben gehad, en net als ons allemaal met frisse energie weer de mat op gaan.

Dit najaar staan er weer flink wat dingen in de planning. Zo gaan we weer een aantal activiteiten zoals clubkampioenschappen, en een club-uitje voor alle leden, het Kloosterveste(opstap)toernooi, en een examen organiseren.

Hiervoor zijn we altijd vrijwilligers nodig.

Ook gaan we weer deelnemen aan een aantal toernooien in noord Nederland, voor iedere judoka is er wel een passend toernooi te vinden. En natuurlijk willen we graag dat iedereen mee doet ons eigen toernooi op 3 december. Heb je nog niet zo veel wedstrijd ervaring? Dan zijn de clubkampioenschappen een mooie mogelijkheid om ervaring op te doen.

Er staat verder een algemene ledenvergadering in de planning en ook willen we ons best gaan doen voor een nieuwe mat door diverse acties. Zo kan je een deel van de nieuwe mat sponsoren via de webshop.

Verder hebben we onze spreekbeurttas een flinke update gegeven, en er een leuke beer bij gedaan om je te helpen om dingen uit te leggen. Deze kan bij ons geleend worden.

Alle activiteiten vind je in de agenda op onze site: Agenda – JudoSchool Assen

Aanmelden voor toernooien kan via: Ledenportaal – JudoSchoolAssen.nl (mijnjudo.nl)

In de webshop vind je de optie om een mat te sponseren, waar je kan kiezen uit twee opties.

Voor meer informatie wat je kan betekenen als vrijwilliger vraag 1 van de trainers of mail:

info@judoschoolassen.nl of wedstrijd@judoschoolassen.nl

Delen ? Ja, graag !