Online Judolessen

Beste judo liefhebber,

Ongetwijfeld mis je als judoka je sport meer dan ooit. Vanochtend, zondag 22 maart, hebben we met een klein groepje judoka’s een online training gedaan. Het was heel fijn, met flink wat zweetdruppels, gekreun en gelach. Heerlijk om samen te doen. Natuurlijk is het anders, natuurlijk willen we allemaal het liefst fysiek aanwezig zijn. Maar de gezamenlijkheid was er net zo sterk, evenals de liefde voor judo. Second best.

We gaan er mee verder, op zondag van 10-11 uur en op woensdag van 19.30 – 20.30 uur. Een kwartier warming up, 20 minuten judotraining, en 10 minuten cool down. Daarna mogelijkheid om wat bij te praten. We hopen dat elke week iemand anders de judotraining wil geven. 

Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Het enige wat je nodig hebt is je judopak, een beetje ruimte en een laptop of Ipad. (Via je mobiel is het erg klein, maar kan wel) .  Niet alles verloopt vlekkeloos, we hebben dit allemaal nooit eerder gedaan, dus een actieve betrokkenheid en een flexibele instelling is gewenst.

Je kunt je aanmelden bij Mirjam Torenbeek mtorenbeek@gmail.com of bij Philip Wildevuur philip@wildevuur.nl  Stuur een bericht met je naam en een kort berichtje dat je mee wilt doen vermeld ook even je telefoonnummer in heb bericht.  Je komt dan in een whats app groep, en daar krijg je een linkje naar de virtuele dojo. Je hoeft niets te installeren. 

Met sportieve groet,

Mirjam Torenbeek en Philip Wildevuur

PS. Dit is een particulier initiatief, niet gebonden aan vereniging of club. Iedereen met een judo-mind kan aansluiten.