Resultaten band en slip examen 28 januari 2023

Zaterdag 28 januari 2023 waren er weer de halfjaarlijkse band- en slipexamens.
Rond de 100 judoka’s waren aanwezig om hun beste beentje voor te zetten.
De dag was prima georganiseerd, dank aan de vrijwilligers!

Alle belangstellenden, en dat waren er de hele dag door best veel, werden getrakteerd op mooie en soms zelfs prachtige examens. Niet alleen de ouders/grootouders, broers en zussen maar ook de examinatoren waren onder de indruk van alle technieken die door de judoka’s van jong tot oud op de mat waren te zien.

Alle deelnemers zijn #geslaagd!

Twee judoka’s mogen wel even extra in het zonnetje gezet worden:
Thijs Duker en Sem Janssen.
Beide heren draaiden een super examen en zijn geslaagd voor de bruine band! Op naar de zwarte band!

Ook zijn er tijdens de examens medailles uitgereikt aan de leden die 25 of meer loten hebben verkocht tijdens de #groteclubactie . Allemaal nogmaals bedankt! De top drie verkopers werden getrakteerd op een mooie prijs nummer twee en drie een mooi T-shirt, en de top-verkoper ontving een judopak. #judoexamen

Delen ? Ja, graag !